Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ελλάδα , Ηνωμένα Έθνη , Παγκόσμια Τράπεζα , Δανεισμός

Γράφει ο Μ. Αναστασιάδης 


Ιδού το τελευταίο μας δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα το... 1979:
http://www.worldbank.org/projects/P008434/forestry-project…
Και σήμερα εκλιπαρούμε να βρέξει ευρουλάκι από την ΕΚΤ παρακαλώντας γονυπετώς. Βγήκαμε από τον ΟΗΕ και την ΠΤ με τα δικά μας χρήματα, για να μας "φροντίσει" η ΕΕ και η ιδιωτική ΕΚΤ.
Και δείτε εδώ δάνεια προς την Τουρκία που η λίστα δανείων τελειωμό δεν έχει (και μετά κάποιοι δήθεν αναρωτιούνται για την τρομερή ανάπτυξη και υπερδύναμη της Τουρκίας - και όποιος πει "τώρα η Τουρκία έχει κρίση" ας ξαναδεί τα χάλια του πριν ξαναμιλήσει):
http://www.worldbank.org/projects/search…
Για δείτε την FYROM λίστα δανείων... που απλά συγκρότησε δήθεν έθνος κάνοντάς το θεσμό που θέλει να αυτοαποκαλείται "Μακεδονία" και όσο και να αντιστέκεται ο ΟΗΕ για πάρτη μας και να επιμένει στο FYROM, αν εμείς δεν αυτοπροσδιοριστούμε ως Έθνος ΘΕΣΜΙΚΑ (διότι ΔΕΝ εκπροσωπούμαστε πλέον), θα γίνει πράγματι Μακεδονία και χωρίς εισαγωγικά:
http://www.worldbank.org/projects/search…

Τα κράτη της νέας ένωσης παγκόσμιου θεσμού BRICS έχουν δηλώσει ότι ΔΕΝ ανταγωνίζονται την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ, ενώ τα δυτικά Κράτη και ΜΜΕ ισχυρίζονται ή υπαινίσσονται κοροιδετυικά και μη για το αντίθετο. Θέλετε απόδειξη για το ποιός λέει αλήθεια; Ιδού, δείτε την Ινδία, διπλές χρηματοδοτήσεις πλέον, και BRICS και World Bank. Κανένας ανταγωνισμός, κανονική συγχρηματοδότηση! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΕ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ BRICS ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΤΟΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ή ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ή ΟΣΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ) ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ, BRICS και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (μέσω ΔΝΤ, ναι μέσω ΔΝΤ, υπηρεσία είναι που εκτελεί αυτό που θα της ζητηθεί, και η ΠΤ και ο ΟΗΕ είναι ο άμεσος εντολέας του ΔΝΤ):
Ινδία λοιπόν:
http://www.worldbank.org/projects/search…
Ορίστε; Αναρωτιέστε για Κίνα; Κίνα λοιπόν, ο οικονομικός γίγαντας των BRICS, η ιδρύτρια και της νέας Ευρασιατικής Τράπεζας που μέλη της έγιναν μέχρι και οι Γερμανοί (ΝΑΙ, ξυπνήστε) και τελειωμό τα δάνεια από World Bank (και IMF) δεν έχουν:
http://www.worldbank.org/projects/search…
Δείτε εδώ τελευταία απόπειρα της Σλοβακίας για δάνειο που απορρίφθηκε επειδή πλέον είναι εντός της ΕΕ:
http://www.worldbank.org/…/eu-accession-e-govt-ta-sidem-apl…
Τί δουλειά έχεις Σλοβακία με την ΠΤ, τρέχα στον νταβατζή σου και παρακάλα να βρέξει ευρά τώρα.
Ακόμη και οι χώρες των BRICS δεν διέκοψαν τις χρηματοδοτήσεις από World Bank ή ΠΤ (διότι πολύ απλά ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ για την ανατροπή και εξολόθρευση της ΝΤΠ), στην οποία WB ή ΠΤ τόσο η Ελλάδα όσο και οι BRICS είναι ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ και ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΕΤΟΧΟΙ...
Ενώ λοιπόν οι χώρες της ΕΕ έχουν βάλει νταβατζή με βαριά αποζημίωση, οι της BRICS δεν το έχουν κάνει, δεν έχουν νταβατζή. Κατανοητόν;
ΛΥΣΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ;
Σας έχω πει ήδη πώς θα χρηματοδοτηθούμε ξανά από την Παγκόσμια Τράπεζα με τα ατελείωτα αποθεματικά, της οποίας είμαστε μέλη με τεράστια δικαιώματα αξίας εκατοντάδων τρισεκατομμυρίων σε πανίσχυρο εθνικό νόμισμα (και υπερπολλαπλάσια περιουσιακά), αλλά θα το ξαναπώ: Δημιουργώντας Εθνικό Φορέα Παγκόσμιο Θεσμό. Έχει δοθεί η δυνατότητα από τον ίδιο τον ΟΗΕ για να βγούμε από αυτήν την παγίδα που οι πόρτες και τα παράθυρα φυλάσσονται από ερπετά και τις διασχίζουν αν χρειαστεί αποκλειστικά μόνον ερπετά (οι υπόλοιποι εξολοθρεύονται) αλλά εμείς (όπως και όλα τα έθνη που γνωρίζουν) μπορούμε να βγούμε με... διαστημόπλοιο. Ο τρόπος ονομάζεται Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) και ήδη έχει δημιουργηθεί τέτοιος παγκόσμιος φορέας από ανθρώπους που ερευνούν και πλέον γνωρίζουν, από Έλληνες, από εμάς τους ίδιους, από εμένα και από εσένα. Φτιάχνουμε σε όλες τις περιοχές, σε όλον τον πλανήτη και συνδεόμαστε με τον κεντρικό Θεσμό, δημιουργούμε άμεσα κράτος με περιουσία και χρήμα (που ήδη έχουμε και περιμένει να το ζητήσουμε ως ΕΘΝΟΣ και όχι ως ΚΡΑΤΟΣ), για ανάπτυξη και αυτάρκεια (εννοείται με έντιμη ανταποδοτική ωφέλιμη εργασία, αυτό που ζητούμε και ποτέ δεν λαμβάνουμε). Η Ελλάδα γίνεται ξανά χώρα Ελλήνων με δικό μας πραγματικά Ελληνικό Κράτος, που θα εκπροσωπεί ξανά το Ελληνικό Έθνος, αλλά για πρώτη φορά με πληρότητα και ολοκληρωμένα εδώ και αιώνες.
Η Δημοκρατία είναι εφικτή αλλά μόνον εάν την δημιουργήσουμε εμείς για εμάς, και την μεταδώσουμε ξανά σε όλα τα έθνη.
Διαβάστε σχετικά με τις ΜΚΟ και τον ΟΗΕ για να ενημερωθείτε περί τίνος πρόκειται:
https://www.unric.org/el/index.php…
Όταν μπαίνει ένας δολοφόνος στο σπίτι σου για να σε πυροβολήσει με το όπλο του, έχεις ζωτική υποχρέωση επιβίωσης να του επιτεθείς για να του πάρεις το όπλο και να τον ακινητοποιήσεις ή ακόμη και να τον πυροβολήσεις για να σωθείς.
Κάποιοι (γνωστοί πλέον) ήδη δολοφονούν την πατρίδα σου, την οικογένειά σου, εσένα, χρησιμοποιώντας χρηματοοικονομικά όπλα, οργανισμούς, υπηρεσίες, γραφειοκρατικούς μηχανισμούς. Αυτό ήδη συμβαίνει σε όλες τις χώρες της ΕΕ και στις ΗΠΑ και στην Βρετανική Κοινοπολιτεία και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ; Την κότα που κακαρίζει στην μέση του αυτοκινητόδρομου σε ώρα αιχμής την ώρα που περνάνε μέχρι και τανκς ευελπιστώντας να σωθεί; Ή μήπως θα βγεις "να τα σπάσεις" ενώ γνωρίζεις ότι οι δολοφόνοι σου παρακαλάνε να το κάνεις για να σε τελειώσουν μία ώρα αρχύτερα; Αν δεν κατανόησες ακόμη που ζεις και τί συμβαίνει, αμφισβήτησε, ψάξε, ρώτα, μάθε, αλλά μην αυτοκτονείς.
Παγκόσμιος Θεσμός
Ε.ΣΥ.
Ελλήνων Συνέλευσις απανταχού της Γαίας


Πηγή : facebook




Δεν υπάρχουν σχόλια: